Archieves

22 april 2005

Nieuw formaat.

Ik heb lang niet aan mijn website geschreven, weet je waarom? Ik heb een nieuw formaat gemaakt, zo is het een beetje anders toch? Gelukkig heeft Arthur mij erg geholpen, anders had ik nu geen nieuw formaat. Dus hartstikke bedankt schatje....... Je bent zo lief.....
 
Vorige week heb ik een kaart gemaakt voor mijn vriendin. Haar dochter wordt jarig. Normaal zou dat snel gedaan zijn. Maar ik had geen voorbeeld dus moest ik veel zoeken en proberen.
Ben je moslim? Dan moet je echt op eten letten. Vandaag heb ik wat in mousse gevonden. Wat? Toen ik een chocolademousse at , heb ik de ingrediŽnten gelezen en......ojee in de ingrediŽnten zit varkensgelatine, meteen stop ik het eten. Ik schrok. Dus een goed advies is dat je echt moet op eten moet letten. In de ingrediŽnten staan E NUMMERS. Wil je het weten? Open  here
.
Wat ik ook jammer vind, is dat er geen halal Indonesisch restaurant in Nederland is.  Daarom als je naar een halal restaurant wil dan moet je naar een Tunesisch of Turks restaurant
 
 
En paar week afgelopen heeft Arthur een nieuw tegel in de gang en toilet vervangen.Wij hadden deze plan sinds net onze huis gekocht. Het is nog niet helemaal klaar, allen bij voor deur. Het zit er uit goed. Ik heb een paar fotos gemaakt.
 
 
 
 
 

9 mei 2005

 

            

Hiep- Hiep Hoera!

Afgelopen vrijdag heb ik mijn verjaardag gevierd. Ik heb geen poespas gemaakt. Wij (Arthur en ik) gingen naar  het restaurant Don Arroyo in Rosmalen. Zij hebben Zuid-Amerikaanse keuken. Wil je meer weten over het restaurant Don Arroyo? Kijk hier

Arthur gaf bloemen voor mij, dus mijn gedachte was fout. Mijn man kan ook romantisch zijn, toch? Ik werd er emotioneel van. Arthur gaf mij veel aandacht. Eigenlijk wilde Arthur's moeder dat ik een Nederlandse verjaardag met poespas had. Dat is makkelijk, alleen gebak, koffie drinken en snoepjes, maar dat wil ik niet. Misschien volgende jaar?

 

Zaterdag gingen wij naar de verjaardag van een vriendin. Mijn bedoel dochter van mijn vriendin. Dat was heel druk daar. Veel mensen kwamen, ook veel kinderen, misschien ongeveer 25 mensen of meer........??  Veel mensen uit Indonesie, dus het was net als in Indonesie, het menu was ook Indonesisch. Van hoofdgerecht tot nagerecht. Er was kip opor, sate, sayur tempe, bakmie, perkedel, eien, sambal, kroepoek, nasi kuning, nasi putih, emping, combro, gebak en ijs campur. Ijs campur is net een cocktail.

 

Omdat mijn hobby kaarten maken is, heb ik een kaart gemaakt voor haar. Het is altijd leuk om een kaart te maken.  

 

Ik heb ook planten gekocht,  lavendel, rosmarijn en nog andere planten maar daar weet ik de naam niet van. Ik zet hun in een pot. Ik houd van bloemen maar  ik weet niet hoe ervoor te zorgen.  Ik  heb al een paar planten dood laten gaan, jammer he....Daarom vroeg ik aan Arthur voor mijn planten te zorgen. 

 

 

 

               

29 juli 2005

Morgen ga ik naar Rome met Arthur tot 6 augustus 2005. Arthur's moeder brengt ons naar het station in Den Bosch. Wij gaan met de trein naar Schiphol. Het is makkelijk met de trein, snel en direct. Wij moeten om 12. 30 in Schiphol zijn, dus om 9 uur gaan wij naar Den Bosch.

FIJNE VAKANTIE VOOR IEDEREEN